Czarna fasola Cajun z kiełbasą i kukurydzą
Przepis Cajun czarna fasola z kiełbasą i kukurydzą jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. To danie główne ma 414 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka czosnku, kiełbasa kiełbasa, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Czarna fasola Cajun z kiełbasą i kukurydzą, Cajun czarna fasola i ryż, oraz Cajun czarna fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 minutę.
Dodać paprykę i cebulę stir-fry; gotować i mieszać 2 do 3 protokół lub do crisp-tender.
Mieszamy kukurydzę, kiełbasę, sól, tymianek i pieprz. Gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kukurydza będzie miękka.
Wymieszać pomidory i fasolę; gotować od 3 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gorąco.