Czarna fasola, awokado i jajko Tostadas
Czarna fasola, awokado i jajko Tostadas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 575 kalorii, 17g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, sok z 1 limonki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tostadas z czarnej fasoli z salsą z awokado, Kukurydza, awokado i czarna fasola Tostadas, oraz Tostadas z czarnej fasoli z sałatką z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodaj cebulę, jalapeño, kolendra, i kminek. Gotować, mieszając, aż cebula będzie miękka, o 4 protokół.
Dodaj namoczoną czarną fasolę, następnie dodaj wodę, aż fasola zostanie pokryta przez 2 cale i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryj i gotuj, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby fasola była tylko przykryta, aż fasola będzie miękka, a płyn zacznie lekko zagęszczać, około 40 minut. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z limonki. Fasolę można przygotować do 3 dni wcześniej i podgrzać przed podaniem.
Rozgrzać 1/4 cala oleju w średnim rondlu, aż się połysk, dodać tortilla i gotować, aż złoty i nadmuchane, następnie odwrócić i nadal gotować, aż obie strony są złote.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i natychmiast doprawić solą. Powtórz z pozostałymi tortillami. Po ochłodzeniu tostadas można przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.
Kiedy gotowy do podania podzielić tostadas między 4 talerze, mają fasolę ciepłą i awokado i ozdoby pod ręką, zanim zaczniesz smażyć jajka.
Podgrzać mżawkę oleju roślinnego na dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na średnim ogniu, gdy olej zaczyna palić, dodaj tyle jaj, ile pozwoli na to patelnia bez przepełnienia. Smażyć jajka, aż białka są ustawione i żółtka są płynne. Top tyle tostadas jak masz smażone jajka z fasolą, następnie góry każdy z jajkiem, następnie plasterki awokado, kolendra, i szalotki.
Podawać natychmiast z plasterkami limonki i ostrym sosem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!