Czapki Bezowe Santa
Bezowe Czapki Santa jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Mieszanka śmietany Tatar, białka, kolorowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sernik Czekoladowy Santa Czapki, Czapki Oreo Cookie Ball Santa, oraz Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić białka w misce; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 250°.
Dodać krem z kamienia nazębnego i wanilii; ubić na średniej prędkości, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając wysoko po każdym dodaniu, aż cukier się rozpuści. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty.
Wytnij mały otwór w końcówce torebki z ciastem lub w rogu plastikowej torby do przechowywania żywności; włóż okrągłą końcówkę # 8. Napełnij worek jedną czwartą bezy; odstaw na bok. Przygotować drugi worek rurowy, używając okrągłej końcówki #12; wypełnić pozostałą bezą.
Korzystanie z torby z końcówką # 12, rury 36 Santa hat triangles (2 w. wysoki) na pergaminowych blachach do pieczenia.
Posypać czerwonym cukrem. Użyj pierwszej torby do rur białe wykończenia i pompony na kapeluszach.
Piec 40-45 minut lub do twardego w dotyku. Wyłączyć piekarnik( nie otwierać drzwi piekarnika); pozostawić bezy w piekarniku 1 godzinę.
Zdjąć czapki z papieru. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.