Czapki Bezowe Santa

Czapki Bezowe Santa
Bezowe Czapki Santa jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Mieszanka śmietany Tatar, białka, kolorowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sernik Czekoladowy Santa Czapki, Czapki Oreo Cookie Ball Santa, oraz Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić białka w misce; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 250°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Dodać krem z kamienia nazębnego i wanilii; ubić na średniej prędkości, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając wysoko po każdym dodaniu, aż cukier się rozpuści. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Wytnij mały otwór w końcówce torebki z ciastem lub w rogu plastikowej torby do przechowywania żywności; włóż okrągłą końcówkę # 8. Napełnij worek jedną czwartą bezy; odstaw na bok. Przygotować drugi worek rurowy, używając okrągłej końcówki #12; wypełnić pozostałą bezą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Korzystanie z torby z końcówką # 12, rury 36 Santa hat triangles (2 w. wysoki) na pergaminowych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Posypać czerwonym cukrem. Użyj pierwszej torby do rur białe wykończenia i pompony na kapeluszach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Piec 40-45 minut lub do twardego w dotyku. Wyłączyć piekarnik( nie otwierać drzwi piekarnika); pozostawić bezy w piekarniku 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Zdjąć czapki z papieru. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn