Cytryny Konserwowane

Cytryny Konserwowane
Konserwowane cytryny mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 7 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka liści laurowych, ziaren pieprzu, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cytryny Konserwowane, Cytryny Konserwowane, oraz Cytryny konserwowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój rdzeń cytryny pionowo, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Będziesz miał ładny kwiat cytryny.Weź jedną cytrynę na raz; posypać trochę soli wewnątrz, a następnie umieścić go w pojemniku twarzą do dołu. Używając DNA szklanki do picia, spłaszczyć cytrynę, wyciskając jak najwięcej soku.Kontynuuj pracę, aż zapakujesz wszystkie solone cytryny szczelnie do pojemnika; ułóż je atrakcyjnie, aby dobrze wyglądały podczas solenia. (To również na pokaz!) Użyj kija lub uchwytu łyżki, aby zaklinować liście laurowe i laski cynamonu dookoła, równomiernie rozłożone. Jeśli okaże się, że ilość soku w pojemniku nie pokrywa cytryny, dodaj trochę soku z cytryny na pokrycie. Nie używaj wody ani komercyjnie przygotowanego soku z cytryny. Być może będziesz musiał zatopić cytryny, aby zapewnić dobre pokrycie. Użyłem małego talerza, aby je zatrzymać submerged.Do nie przechowuj ich jeszcze w lodówce. Unikaj pokusy przez co najmniej 48 godzin. Sól pomoże cytryny uwolnić więcej ich cieczy, jeśli pozostawione w temperaturze pokojowej. przez jakiś czas.Gdy cytryny są w drodze, umieść je w lodówce z tyłu na co najmniej 30 dni przed użyciem them.To użyć, zmyć solankę, oddzielić miąższ od skórki i użyć zgodnie z recepturą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Liście LauroweLiście Laurowe
CytrynaCytryna
SolankaSolanka
SokSok
WodaWoda
WołowinaWołowina
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn