Cytrynowy placek bezowy ze skórką z orzechów pekan

Cytrynowy placek bezowy ze skórką z orzechów pekan
Cytrynowe ciasto bezowe ze skórką Pekan może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, złoty brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowy placek Lodowy bezowy z prażoną skórką z orzechów pekan, Cytrynowy placek Lodowy bezowy w zapiekanej skórce z orzechów pekan, oraz Meyer cytrynowy placek bezowy z imbirem cytrynowy placek Ciasteczkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 5 składników w dużej misce; dodać masło i skrócenie. Używając miksera elektrycznego, ubijaj z małą prędkością, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj 2 łyżki wody z lodem. Ubijaj, aż ciasto się utrzyma, dodając więcej wody o 1/2 łyżki stołowej, jeśli wyschnie. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć dysk w woskowany papier i schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby zwinąć, co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
3
Rozwałkuj ciasto między arkuszami woskowanego papieru do 12-calowej rundy. Odklej górną kartkę papieru. Odwróć ciasto do szklanego naczynia o średnicy 9 cali; Odklej papier. Ciasto delikatnie wcisnąć do naczynia. Trim zwis do 3/4 cala; obróć się pod i ozdobnie zagniatać krawędź. Zamrozić skórkę, aż będzie jędrna, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. Ułóż skorupę folią; wypełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Piec ciasto na Złoty brzeg, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń folię i fasolę; Kontynuuj piec, aż skorupa będzie blado złota, piercing widelcem, jeśli skorupa pęcherzyki, o 12 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ubij 1 3/4 szklanki cukru i 1/3 szklanki skrobi kukurydzianej w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować. Stopniowo dodawaj 1 1/2 szklanki wody i soku z cytryny, ubijając, aż skrobia kukurydziana rozpuści się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać żółtka i obrać ze skórki; ubijać, aby zmiksować. Gotować na średnim ogniu, aż nadzienie zgęstnieje i zagotuje się, stale ubijając, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostały 1/3 szklanki cukru, ubijając, aż będzie sztywny i lśniący. Kopiec bezy na szczycie ciepłego cytrynowego nadzienia, rozprzestrzeniając się do uszczelnienia do skórki na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CytrynaCytryna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Piec ciasto, aż beza będzie złoty, około 20 minut. Fajne ciasto 1 godz. Przechowywać w lodówce do 6 godzin; podawać na zimno.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn