Cytrynowy Orzech Sosnowy Biscotti
Przepis Lemon pine Nut Biscotti jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 44 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 234 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, wanilia, orzeszki piniowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Biscotti Z Orzechów Sosny, oraz Biszkopty Z Rozmarynem I Orzechami Sosny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W dużej misce energicznie ubij cukier, jajka i żółtko do jasnego i kremowego, około 5 minut.
Ubić wanilią, sokiem z cytryny i skórką.
Dodaj suche składniki i wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Mąkę ręce (ciasto z być lepkie) i uformować ciasto w jeden 4-na 12-calowy dziennik (patrz uwaga).
Piec, aż tylko złoty i zaczyna wyschnąć, o 25 protokół. Obniżyć temperaturę pieca do 135°.
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby dotknąć, użyj ząbkowanego, aby wyciąć ciasteczka o szerokości 1 1/2 cala.
Miejsce ciasteczka wyciąć stronę w dół na blasze do pieczenia i umieścić z powrotem w piekarniku do wyschnięcia i tosty, 15-20 minut więcej.