Cytrynowy Malinowy Mus Z Białej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z musem z białej czekolady z malinami cytrynowymi. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 5G białka, oraz 36 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do valentin day. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, śmietanę, maliny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mus Malinowy Z Białej Czekolady, Mus Malinowy Z Białej Czekolady, oraz Mus Z Białej Czekolady Placek Malinowy.
Instrukcje
Przygotuj i upiec ciasto mix zgodnie ze wskazówkami pakietu dla dwóch 9 calowych okrągłych patelni. Ciasto ostudzić całkowicie, a następnie podzielić na pół, aby uzyskać 4 warstwy.
Aby malinowe nadzienie: w blenderze lub robocie kuchennym, puree z malin. W rondlu podgrzać puree z malin do zagotowania.
Skrobię kukurydzianą wymieszać z niewielką ilością wody i wymieszać z malinami. gotować, stale mieszając, przez 5 minut lub aż zgęstnieje. Odstawić do ostygnięcia.
Aby przygotować mus z białej czekolady: w górnej części podwójnego kotła podgrzać białą czekoladę z 1 szklanką śmietany, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego. Ubić pozostałe 2 szklanki śmietany, aż uformują się miękkie szczyty. Wymieszać wanilią. Złóż 1/3 bitej śmietany do mieszaniny białej czekolady, a następnie szybko złóż pozostałą bitą śmietanę. Nie mieszaj nadmiernie, bo mus stanie się ziarnisty.
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu i posmarować musem z białej czekolady.
Na wierzch nałożyć kolejną warstwę i posmarować malinowym nadzieniem. Powtórz kolejną warstwę ciasta z musem. Przykryć ostatnią warstwą ciasta. Wierzch i boki z musem. Rura granicy z pozostałym musem.
Dekoruj świeżymi jagodami.