Cytrynowy kuskus ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 254 kalorie, 9g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz lekko małe liście szpinaku, kuskus, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kuskus Cytrynowy, Cytrynowa Sałatka Z Kuskusem, oraz Cytrynowy Szafran Kuskus.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart, gotować paprykę, cebulę, seler, olej i sok z cytryny na średnim ogniu około 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sok Z Cytryny
Warzywa
Seler
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
3
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać z kuskusem, szpinakiem, skórką cytryny i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Kuskus
Szpinak
Pieprz
4
Zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić 5 minut. Odkryć; puch z widelcem.