Cytrynowy Kuskus z miętą, koperkiem i fetą
Cytrynowy Kuskus z miętą, koperkiem i Fetanem to Wegetariańskie przystawka. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory koktajlowe, sok z cytryny, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Tarta fetanowo-koperkowa z cytrynową sałatką szpinakową, Kuskus Tabbouleh ze świeżą miętą i fetą, oraz Izraelska Sałatka z kuskusem z Fetanem i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo mieszać kuskus.
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 5 minut. Puch widelcem; fajne.
W dużej misce połączyć kuskus, pomidory i kolejne 5 składników (przez koperek); dobrze wymieszać.