Cytrynowy Kuskus z miętą, koperkiem i Fetanem to Wegetariańskie przystawka. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory koktajlowe, sok z cytryny, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Tarta fetanowo-koperkowa z cytrynową sałatką szpinakową, Kuskus Tabbouleh ze świeżą miętą i fetą, oraz Izraelska Sałatka z kuskusem z Fetanem i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo mieszać kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 5 minut. Puch widelcem; fajne.
3
W dużej misce połączyć kuskus, pomidory i kolejne 5 składników (przez koperek); dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego