Cytrynowy Krem Mincemeat Pie
Lemon Custard mincemeat Pie wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1068 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, cukier, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Ciasto Z Kremem Mielonym, Ciasta z kremem Mincemeat, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni równomiernie rozprowadzić mięso mielone na dnie niepakowanego 10-calowego ciasta. Ustaw patelnię w wyłożonej folią 12-calowej patelni do pizzy lub 10-na 15-calowej patelni do pieczenia.
Zetrzeć 1 łyżkę Skórki (tylko żółta część) z cytryny. Ream 3 łyżki soku.
W misce wymieszać cukier i mąkę.
Ubij mleko, masło, jajka, skórkę cytryny i sok z cytryny. Ostrożnie wlać mieszaninę na mięso mielone.
Piec w piekarniku 375, aż krem ledwo jiggles, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, 45 do 55 minut (35 do 45 minut w piecu konwekcyjnym). Jeśli ciasto zbyt szybko się brązowieje (sprawdzić po 15 minutach), przykryj luźno folią.
Ostudzić na stojaku, odkryte, około 2 godzin.