Cytrynowo-Szczypiorkowe Warzywa Pieczone
Cytryna-szczypiorek pieczone warzywa mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 125 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka Vidalii, Skórka z cytryny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Branzino i pieczone warzywa dla niemowląt z olejem estragon-szczypiorek, Ziemniaki Pieczone Ze Szczypiorkiem Cytrynowym, oraz Cytrynowe Warzywa Pieczone.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu. Układaj warzywa w jednej warstwie na 2 patelniach z galaretką pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 30 minut, obracając po 15 minutach lub do miękkości i lekko rumiane.
Połączyć warzywa, szczypiorek, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu.