Cytrynowo-szczypiorkowe Risotto ze szparagami
Przepis cytrynowo-szczypiorkowe Risotto ze szparagami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Mieszanka parmezanu, kawałki szparagów, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Spiralna Sałatka z kalarepy, rzodkiewki i ogolonych szparagów z sosem cytrynowo-szczypiorkowym, Risotto ze szparagami i cytryną, oraz Risotto Ze Szparagami I Cytryną dla podobnych receptur.