Cytrynowo-rozmarynowa Sałatka Quesadilla z kurczaka z Szalotkowo-musztardowym winegretem

Cytrynowo-rozmarynowa Sałatka Quesadilla z kurczaka z Szalotkowo-musztardowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotkę, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażony dorsz Czarny Z Szalotkowo-cytrynowym winegretem i świeżą sałatką ziołową, Szalotka Musztarda Vinaigrette, oraz Szalotka-Musztardowy Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, połącz pierwsze 6 składników i wymieszaj trzepaczką. Odstawić.
Aby przygotować quesadillas, połącz kozi ser i kolejne 5 składników (kozi ser przez 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu) w małej misce.
Na każdej tortilli równomiernie rozprowadzić 2 łyżki mieszanki sera koziego. Ułóż 1 szklankę posiekanego kurczaka na mieszance koziego sera na każdej z 2 tortilli, a następnie dodaj pozostałe tortille.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Gotować quesadillas przez 4 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Usuń quesadillas z patelni i pokrój każdą quesadillę na 8 klinów.
Połączyć vinaigrette z zieleniną sałatkową i dobrze wrzucić. Ułóż 2 filiżanki sałatki na każdym z 4 talerzy, a każdą porcję uzupełnij 4 klinami quesadilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.