Cytrynowo-przyprawowy budyń chlebowy z Podsmażonymi brzoskwiniami
Cytrynowo-przyprawowy budyń chlebowy ze smażonymi brzoskwiniami to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 468 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, skórki cytryny, strąki kardamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowo-przyprawowy budyń chlebowy z Podsmażonymi brzoskwiniami, Budyń chlebowy z dynią i przyprawami, oraz Chleb Z Przyprawami Cytrynowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wrzucić chleb i roztopione masło na dużym obramowanym blachy do pieczenia płaszcz.
Umieścić chleb w piekarniku i tosty na złoty, rzucając od czasu do czasu, o 15 protokół. Super.
Tymczasem zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do ciężkiego średniego rondla; dodać fasolę.
Dodaj mleko, śmietanę, kardamon, anyż i skórkę cytryny do patelni i przyprawić na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia, przykryć, i niech strome 30 minut. Szczep.
W dużej misce ubić jajka, cukier i sól. Stopniowo ubijać mieszaninę mleka do mieszaniny jaj.
Dodać chleb i wrzucić delikatnie połączyć. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Przenieść mieszaninę chleba do przygotowanego naczynia.
Piec, aż tylko zestaw, o 55 protokół. Schłodzić budyń co najmniej 10 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z podsmażonymi brzoskwiniami.