Cytrynowo-Pietruszkowe Jajka
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawek? Cytryna-pietruszka Deviled jajka może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 180 i kosztuje 2 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 7 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Jajka zapiekane ze smażonymi kaparami, cytryną i pietruszką, Natka Pietruszki Jajka, oraz Anchois & Italian Parsley Deviled Eggs.
Instrukcje
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu ze stali nierdzewnej. (Nie należy stosować środków zapobiegających przywieraniu.)
Dodaj wodę do głębokości 3 cali. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 10 minut.
Stuknij mocno każde jajko na blacie, aż pęknięcia utworzą się na całej skorupie. Obierz pod zimną bieżącą wodą.
Jajka pokroić na pół w poprzek i ostrożnie usunąć żółtka. Żółtka utrzeć w misce, wymieszać z majonezem i 4 dodatkami. Łyżką lub wymieszać mieszankę żółtka na połówki białek.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić 1 godzinę przed podaniem.