Cytrynowo-miętowa pieczona noga jagnięca z Flagietkami
Cytrynowo-miętowa pieczona noga jagnięca z Flageoletami jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 59G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, koszerną sól i pieprz, nogę z jagnięciny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń z jagnięciny z salsą cytrynowo-miętową Verde, Kotlety jagnięce z rozmarynem Flageolets, oraz Pieczeń Z Jagnięciny Z Miętą.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2
Dodać boczek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Dodać cebulę i 4 całe ząbki czosnku i gotować, aż zmiękną i tylko złoty, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj flageolets, pietruszka łodygi, liść laurowy i gałązki tymianku i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
5
Dodać bulion z kurczaka, 3 szklanki wody i 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Wierzch fasoli pogniecionym, zwilżonym papierem pergaminowym, następnie przykryj i piecz przez około 2 1/2 godziny, delikatnie mieszając 2 lub 3 razy; fasola powinna być miękka, ale nie papkowata. Fasolę doprawić solą i pieprzem.
Fasolę odcedzić, zaparkować płyn do gotowania i wyrzucić pęczek pietruszki, tymianek, ząbki czosnku i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Szklanki Ząbków Czosnku
9
Używając ostrego noża do parkowania, wykonaj 1-calowe nacięcia około 1 cala od siebie na całym jagnięcinie. Włóż plasterki czosnku do szczelin. Zwiększ temperaturę piekarnika do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Ustaw patelnię na 2 palniki, dodaj pozostały 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Wymieszać oliwki i pozostałą połowę mięty i wlać sos do patelni do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać fasolę na umiarkowanym ogniu; dodać część zastrzeżonego płynu do gotowania fasoli, jeśli wydają się suche. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Rozgrzać suszone pomidory w piekarniku, aż się rozgrzeją. Łyżka fasoli na duży talerz i umieścić suszone pomidory wokół nich. Grubo pokroić jagnięcinę i ułożyć na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego Burgera
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)