Cytrynowo-miętowa pieczona noga jagnięca z Flagietkami

Cytrynowo-miętowa pieczona noga jagnięca z Flagietkami
Cytrynowo-miętowa pieczona noga jagnięca z Flageoletami jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 59G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, koszerną sól i pieprz, nogę z jagnięciny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń z jagnięciny z salsą cytrynowo-miętową Verde, Kotlety jagnięce z rozmarynem Flageolets, oraz Pieczeń Z Jagnięciny Z Miętą.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Dodać boczek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Dodać cebulę i 4 całe ząbki czosnku i gotować, aż zmiękną i tylko złoty, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj flageolets, pietruszka łodygi, liść laurowy i gałązki tymianku i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Dodać bulion z kurczaka, 3 szklanki wody i 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wierzch fasoli pogniecionym, zwilżonym papierem pergaminowym, następnie przykryj i piecz przez około 2 1/2 godziny, delikatnie mieszając 2 lub 3 razy; fasola powinna być miękka, ale nie papkowata. Fasolę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Fasolę odcedzić, zaparkować płyn do gotowania i wyrzucić pęczek pietruszki, tymianek, ząbki czosnku i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Używając ostrego noża do parkowania, wykonaj 1-calowe nacięcia około 1 cala od siebie na całym jagnięcinie. Włóż plasterki czosnku do szczelin. Zwiększ temperaturę piekarnika do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Od czasu do czasu dodaj wodę do patelni, jeśli to konieczne, aby zapobiec spalaniu soków z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i przykryć luźno folią aluminiową. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ustaw patelnię na 2 palniki, dodaj pozostały 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Wymieszać oliwki i pozostałą połowę mięty i wlać sos do patelni do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać fasolę na umiarkowanym ogniu; dodać część zastrzeżonego płynu do gotowania fasoli, jeśli wydają się suche. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Rozgrzać suszone pomidory w piekarniku, aż się rozgrzeją. Łyżka fasoli na duży talerz i umieścić suszone pomidory wokół nich. Grubo pokroić jagnięcinę i ułożyć na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Polać plastry jagnięciny sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia57
Magazyn