Cytrynowo-Curry Aioli

Cytrynowo-Curry Aioli
Cytrynowo-Curry Aioli może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 391 kalorii, 1G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sok z cytryny, skórki cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj West Indies Fish Cakes With Curry Aioli, Frytki ze słodkich ziemniaków z domowym Curry przyprawionym Aioli, oraz Indyjskie Przyprawione Pieczone Frytki Ze Słodkich Ziemniaków Z Curry Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj majonez, curry, startą skórkę cytryny, sok z cytryny, paprykę i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MajonezMajonez
PaprykaPapryka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn