Cytrynowe Pieczone Paluszki Rybne
Cytrynowe pieczone paluszki rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.9 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać canolan oleju, cytryny panierki mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Cytrynowe Paluszki Rybne Tilapia, Pieczone Paluszki Rybne, oraz Paluszki Rybne Pieczone W Piekarniku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać galaretkę w sprayu do gotowania. Spód patelni równomiernie zalać olejem rzepakowym. Odstawić.
Filety rybne opłukać w bieżącej wodzie; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Posypać solą równomiernie z każdej strony filetów.
Pokrój rybę w paski o wymiarach 1 x 2 cale; odstaw na bok.
Ubij jajka, białka i mleko w placku lub płytkim naczyniu widelcem, aż dobrze wymieszane.
Miejsce Panierka Cytrynowa
Wymieszać w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Paski ryb zanurzyć w mieszaninie jaj; dodać kilka na raz do panierki wymieszać w worku. Shake to coat.
Panierowane ryby umieścić w przygotowanej galaretowatej patelni; powtórzyć z pozostałymi paskami ryb.
Piec w temperaturze 400 przez 15 do 20 minut lub aż panierowane filety będą złociste.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.