Cytrynowe Pesto Makaron Z Indyka

Cytrynowe Pesto Makaron Z Indyka
Cytrynowy Pesto makaron z indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 38g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis z prostych przepisów wymaga soli, makaronu farfalle, czosnku i pesto bazyliowego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cytrynowe Pesto Makaron Z Indyka, Pesto indyk i makaron, oraz Wiosenny makaron Pesto z klopsikami z indyka.

Instrukcje

1
Gotuj osoloną wodę do makaronu: Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj 1 łyżkę soli na każde 2 ćwiartki wody.  (Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia, przygotuj składniki, aby zaoszczędzić czas.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
3
Zrób jajko, skórkę, sos pesto: w średniej misce ubijaj jajka, skórkę cytrynową i pesto. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Dodać makaron do wrzącej wody. Makaron powinien potrwać 10 minut, aby gotować do al dente, gotowane przez, ale jeszcze trochę firmy. Gotować na toczącym się wrzątku, odkrytym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
2
Ugotować cebulę, dodać posiekanego gotowanego indyka: podczas gotowania makaronu, ugotować cebulę na dużej patelni na oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Cała TurcjaCała Turcja
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i posiekane gotowane mięso z indyka. Gotować do ogrzania, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso IndyczeMięso Indycze
CzosnekCzosnek
4
Odcedzić makaron: gdy makaron jest gotowy, rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu i odsączyć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
1
Na patelnię z cebulą i indykiem dodajemy gorący, odsączony makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Cała TurcjaCała Turcja
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać mieszaninę jajek na wszystko i szybko wymieszać, aby połączyć. Ciepło makaronu ugotuje jajka wystarczająco, chociaż trzymaj patelnię z dala od ognia lub jajka w sosie będą się skrzepnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Doprawić do smaku: sól do smaku (w zależności od zasolenia resztek indyka i zasolenia pesto, możesz nie potrzebować dodatkowej soli).
Składniki, których będziesz potrzebować
Resztki TurcjiResztki Turcji
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SólSól
4
Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem. (Jeśli chcesz, posypać trochę świeżego soku z cytryny, jak również.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
5
Dodaj trochę wody z makaronu, jeśli chcesz, aby makaron był nieco bardziej luźny lub jeśli jest zbyt suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MakaronyMakarony
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn