Cytrynowe krople cukinii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 21. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Małe Krople Cytrynowe, Krople Kremu Cytrynowo-Kokosowego, oraz Mrożone Imbirowe Krople Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajku, cukinii i skórce z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Cukinia
Masło
Krem
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Wymieszać z rodzynkami i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Rodzynki
Orzechy Włoskie
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Drop by tablespoonfuls 3 in. rozłożyć na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
6
W przypadku glazury połącz cukier i wystarczającą ilość soku z cytryny, aby uzyskać cienką konsystencję.