Cytrynowe ciasto bezowe z truskawkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj cytrynowego ciasta Bezowego z truskawkami. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2546 kalorii, 36g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę z limonki, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pudding cytrynowy z truskawkami i Bezowymi cygarami, Kubki bezowe z truskawkami i twarogiem cytrynowym, oraz Pralinowe ciasto bezowe z truskawkami.
Instrukcje
Wymieszać razem truskawki i 1/4 szklanki cukru. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Piekarnik rozgrzewający do 177°. patelnia kwadratowa, 9x9x2 cale, z natryskiem do gotowania. Ubić mąkę, 1 szklanka cukru, margaryna, mleko, proszek do pieczenia, Skórka z cytryny, wanilia, sól i 2 białka w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na dużej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 204°. Beat 2 białka w średniej misce na dużej prędkości, aż spieniony. Ubić w 1/2 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz; kontynuować bicie aż sztywne i błyszczące.
Piec 8 do 10 minut lub do bezy jest jasnobrązowy. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Każdą porcję ułożyć truskawkami.