Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj cytryny Capellini z kawiorem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,27 zł za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać capellini, bardzo kawior, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ina ' s Lemon Capellini z kawiorem, Schłodzone Capellini z małż i kawioru, oraz Cytrynowe Szparagi Roladki Z Kurczaka Z Capellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Skropić oliwę z oliwek w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, dodać capellini i ugotować al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Capellini
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Szybko spuścić, pozostawiając trochę wody z capellini. Szybko wrzucić capellini z roztopionym masłem, skórką z cytryny, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
Capellini
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Umieść jedną porcję makaronu na każdym talerzu i wierzch dużą łyżką świeżego kawioru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawior
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem