Cytrynowe Babeczki Shandy
Lemon Shandy Cupcakes wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. Przepis ten zachwycił 722 osoby. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odebrać serek, jajka, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Cytrynowe Babeczki Shandy, Letnie Babeczki Shandy, oraz Jabłko, cytryna i Gin Shandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą mix ciasto, 1 szklanka piwa, oleju i jaj. Wymieszać 2 łyżeczki skórki z cytryny. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, beat twarożek, masło i sól z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Ubić 2 łyżki piwa, 1 łyżeczkę skórki cytrynowej i sok z cytryny. Ubij w cukrze pudrze do wymieszania. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubić więcej piwa, kilka kropli na raz. Lodowe babeczki. Tuż przed podaniem skropić miodem i udekorować klinami cytrynowymi. Przechowywać luźno w lodówce.