Cytrynowe Babeczki Bezowe

Cytrynowe Babeczki Bezowe
Cytrynowe babeczki bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 253 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowe Babeczki Bezowe, Cytrynowe Babeczki Bezowe, oraz Cytrynowe Babeczki Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyłożyć 12-kubkową puszkę na muffinki z wkładkami papierowymi lub foliowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
W średniej misce mąkę ubić ze skrobią kukurydzianą, proszkiem do pieczenia i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij cukier z jajkami i ekstraktem waniliowym ze średnią prędkością, aż będzie gładki i lekko zagęszczony, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj masło i olej i beat aż włączone, skrobanie DNA i boku miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodaj suche składniki i mleko w 3 naprzemiennych partiach, dobrze bijąc między dodatkami. Ostrożnie wlać ciasto do wyłożonych puszek muffinowych, wypełniając je w około dwóch trzecich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
7
Piecz babeczki na środku piekarnika przez 20 do 23 minut, aż sprężysty i wykałaczka lub tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Niech babeczki ostygną lekko w puszce muffin, a następnie przenieść je do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
W małym rondlu, połączyć cukier granulowany z wodą i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
W dużej misce stojącego miksera elektrycznego ubijaj białka szczyptami śmietany z kamienia i soli, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Mikserem ze średnią prędkością ostrożnie wlać gorący syrop cukrowy do białek. Kontynuuj pokonując lukier, aż chłodny i kędzierzawy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Lukier wymieszać ze skórką z cytryny i sokiem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
LukierLukier
SokSok
13
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
14
Rozłóż lukier na schłodzonych babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
15
Przenieść babeczki na blasze do pieczenia i dusić przez 30 sekund, lub aż lukier jest tosty; służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn