Cytrynowe Babeczki Bezowe
Cytrynowe babeczki bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 253 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowe Babeczki Bezowe, Cytrynowe Babeczki Bezowe, oraz Cytrynowe Babeczki Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć 12-kubkową puszkę na muffinki z wkładkami papierowymi lub foliowymi.
W średniej misce mąkę ubić ze skrobią kukurydzianą, proszkiem do pieczenia i solą.
W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij cukier z jajkami i ekstraktem waniliowym ze średnią prędkością, aż będzie gładki i lekko zagęszczony, około 3 minut.
Dodaj masło i olej i beat aż włączone, skrobanie DNA i boku miski.
Dodaj suche składniki i mleko w 3 naprzemiennych partiach, dobrze bijąc między dodatkami. Ostrożnie wlać ciasto do wyłożonych puszek muffinowych, wypełniając je w około dwóch trzecich.
Piecz babeczki na środku piekarnika przez 20 do 23 minut, aż sprężysty i wykałaczka lub tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty.
Niech babeczki ostygną lekko w puszce muffin, a następnie przenieść je do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.
W małym rondlu, połączyć cukier granulowany z wodą i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści, 2 do 3 minut.
W dużej misce stojącego miksera elektrycznego ubijaj białka szczyptami śmietany z kamienia i soli, aż uformują się miękkie szczyty.
Mikserem ze średnią prędkością ostrożnie wlać gorący syrop cukrowy do białek. Kontynuuj pokonując lukier, aż chłodny i kędzierzawy, o 5 protokół.
Lukier wymieszać ze skórką z cytryny i sokiem do smaku.
Rozłóż lukier na schłodzonych babeczkach.
Przenieść babeczki na blasze do pieczenia i dusić przez 30 sekund, lub aż lukier jest tosty; służyć.