Cytrynowa Zupa Jajeczna
Cytrynowa zupa jajeczna to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 127 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, sos sojowy, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rosół Cytrynowy, Rosół Cytrynowy, oraz Zupa Z Soczewicy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu przynieś bulion z kurczaka, wodę i ryż na wolnym ogniu. Gotować, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół.
W małej misce, ubić jajka, aż jasnożółte.
Do jajek ubić kilka łyżek zupy. Następnie powoli dodaj mieszaninę jajek do zupy, stale ubijając, aby zapobiec jajeczkowaniu. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zupa osiągnie 160 stopni F, około 5 minut.
Dodać sok z cytryny i sos sojowy, wymieszać, aby połączyć, i służyć przyozdobione zieloną cebulą i świeżo zmielony czarny pieprz, w razie potrzeby.