Cytrynowa Zupa Jajeczna

Cytrynowa Zupa Jajeczna
Cytrynowa zupa jajeczna to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 127 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, sos sojowy, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rosół Cytrynowy, Rosół Cytrynowy, oraz Zupa Z Soczewicy Cytrynowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu przynieś bulion z kurczaka, wodę i ryż na wolnym ogniu. Gotować, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W małej misce, ubić jajka, aż jasnożółte.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Do jajek ubić kilka łyżek zupy. Następnie powoli dodaj mieszaninę jajek do zupy, stale ubijając, aby zapobiec jajeczkowaniu. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zupa osiągnie 160 stopni F, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać sok z cytryny i sos sojowy, wymieszać, aby połączyć, i służyć przyozdobione zieloną cebulą i świeżo zmielony czarny pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn