Cytrynowa zupa jajeczna to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 127 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, sos sojowy, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rosół Cytrynowy, Rosół Cytrynowy, oraz Zupa Z Soczewicy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu przynieś bulion z kurczaka, wodę i ryż na wolnym ogniu. Gotować, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół.
Do jajek ubić kilka łyżek zupy. Następnie powoli dodaj mieszaninę jajek do zupy, stale ubijając, aby zapobiec jajeczkowaniu. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zupa osiągnie 160 stopni F, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodać sok z cytryny i sos sojowy, wymieszać, aby połączyć, i służyć przyozdobione zieloną cebulą i świeżo zmielony czarny pieprz, w razie potrzeby.