Cytrynowa słodko-kwaśna Delikatna sałatka warzywna

Cytrynowa słodko-kwaśna Delikatna sałatka warzywna
Cytrynowa słodko-kwaśna Delikatna sałatka warzywna może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, miód, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Cytrynowa Orzo-sałatka warzywna z kurczakiem, Cytrynowa Orzo-Sałatka Warzywna Z Kurczakiem, oraz Sałatka cytrynowo-warzywna Orzo ze świeżym koperkiem.

Instrukcje

1
Umieść dużą patelnię na dużym ogniu z 2 cali wody. Przykryć pokrywką i doprowadzić do wrzenia. Gdy woda zacznie działać, zrób opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W dolnej części salaterki połączyć miód, sok z cytryny i skórkę, dodać trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w powolnym, stałym strumieniu podczas ubijania. Zarezerwuj opatrunek. Gdy woda doszła do wrzenia, dodać trochę soli i wszystkie warzywa, wymieszać je w wodzie, liczyć do 20 następnie dokładnie odcedzić, dodać gorące warzywa do dressingu w misce i wrzucić do połączenia, niech warzywa ostygną w sosie. Po ostygnięciu dodajemy Bazyl, ponownie doprawiamy solą i pieprzem, do smaku i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn