Cytrynowa Sałatka Z Rukolą

Cytrynowa Sałatka Z Rukolą
Cytrynowa Sałatka z rukolą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rukolę, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krojona Wołowina z cytrynową sałatką z rukoli i grzybów, Zapiekane przegrzebki z cytrynowym Farro i sałatką z rukoli, oraz Marynowany stek z cytrynową rukolą i sałatką z fety z " Kitchen Garden Cookbook dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, sok z cytryny i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodaj rukolę i cebulę; dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn