Cytrynowa Sałatka z cukinią i ogórkiem

Cytrynowa Sałatka z cukinią i ogórkiem
Cytrynowa Sałatka z cukinią i ogórkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 4 porcjami. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 130 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, twist skórki cytrynowej, cukinii, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z cukinii ogórek wstążka z cytryną bazylia Vinaigrette, Sałatka ogórkowo-pomidorowa z cukinią i czarnymi oliwkami w cytrynowo-balsamicznym Vinaigrette, oraz Cukinia "tagliatelle" z miętą, ogórkiem i cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść plasterki cukinii w koszu na parowiec i ustaw ponad jeden cal wody w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i pary przez 3 do 5 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z parownika i lekko ostudzić.
3
W salaterce połącz plastry cukinii i ogórka. W osobnej misce wymieszać ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zalać cukinią i ogórkiem. Wrzucić do płaszcza, a następnie udekorować skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn