Cytrynowa Sałatka Z Cukinii
Cytrynowa Sałatka z cukinii to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cukru, oliwy z oliwek, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Sałatka z cukinii z pekanami i słodko-cytrynowym winegretem, Cytrynowa Sałatka Z Cukinii, Ciecierzycy I Fasoli Lima, oraz Cytrynowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść plastry cukinii w durszlaku na 10 minut, pozwalając na uwolnienie soków; osuszyć.
Połącz cukinię, cebulę i pietruszkę razem w misce.
W osobnej misce wymieszać skórkę z cytryny, sok z cytryny, musztardę Dijon i cukier; doprawić solą i pieprzem. Powoli przesyłaj oliwę z oliwek do mieszanki soku z cytryny, stale ubijając, aż emulguje SOS.
Wlać sos na mieszaninę cukinii; wrzucić do herbu.