Cytrynowa Sałatka z Quinoa z ogolonymi warzywami

Cytrynowa Sałatka z Quinoa z ogolonymi warzywami
Cytrynowa Sałatka Quinoa z ogolonymi warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rzodkiewki, cebula kopru włoskiego, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cytrynowa Sałatka z Quinoa z ogolonymi warzywami, Łatwy makaron Quinoa z pieczonymi warzywami w sosie cytrynowym, oraz Ogolona Sałatka Z Surowych Letnich Warzyw.

Instrukcje

1
Używając mandoliny, cienko pokroić rzodkiewki, marchewkę i cebulkę kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2
Przenieść do dużej miski z lodowatej wody i przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Tymczasem, w rondlu, doprowadzić quinoa i wody do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest miękka, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Ochłoń.
5
Warzywa odcedzić i osuszyć. W misce połącz skórkę z cytryny i sok z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj quinoa i wrzucić; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
7
Quinoa podawać w miseczkach, posypane warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn