Cytrynowa Pierś Z Indyka
Cytrynowa pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 14. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, pierś z indyka, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, Jedz Indyka! Pierś Z Indyka Pieczona W Czosnku, oraz Zupa Ryżowa Z Indyka Cytrynowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę z indyka. Osusz indyka ręcznikami papierowymi; spryskaj indyka sprayem do gotowania.
Umieść pierś w 5-qt. powolna kuchenka. Połowę cytryny przecisnąć na indyku, posypać pieprzem cytrynowym i solą czosnkową.
Połówki cytryny ułożyć pod indykiem.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-7 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjąć indyka i ogrzać. Wyrzucić cytrynę.
Do sosu wlać płyn do gotowania do miarki; tłuszcz odtłuszczony. W rondlu połącz skrobię kukurydzianą i bulion, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj w płynie do gotowania. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.