Cytrynowa fasolka szparagowa z orzechami włoskimi
Cytrynowa fasolka szparagowa z orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytryną i orzechami włoskimi, Fasolka Szparagowa I Orzechy Włoskie Z Winegretem Cytrynowym, oraz Fasolka Szparagowa I Orzechy Włoskie Z Winegretem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Ułóż orzechy w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Tosty w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, około 5 do 10 protokół.
Umieść zieloną fasolkę w parowarze na 1 cal wrzącej wody i przykryj. Pary przez 8 do 10 minut, lub do miękkości, ale nadal jasnozielony.
Umieść gotowaną fasolę w dużej misce i wymieszaj z masłem, sokiem z cytryny i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Fasolę przełożyć do naczynia i posypać prażonymi orzechami włoskimi.