Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać cytrynowy Bruschettan ciecierzycy spróbować. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka liścia laurowego, marchewki, gałązki tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Cytrynowa Cukinia Bruschetta, Krewetka bruschetta z cytrynową sałatką z kopru włoskiego, oraz Lemony Herbed Ricottan i pieczone pomidory Bruschetta.
Instrukcje
1
W rondlu zalać ciecierzycę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać marchew, seler, cebula, koper włoski, czosnek, tymianek, liść laurowy i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować na małym ogniu, aż ciecierzyca będą miękkie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Ciecierzycę ostudzić w płynie do temperatury pokojowej, następnie odcedzić, zachowując 3/4 szklanki płynu do gotowania. Wyrzucić warzywa i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Odstawić 1/2 szklanki ciecierzycy. W maszynce, puree Pozostałe ciecierzycy z zarezerwowanych 3/4 szklanki płynu do gotowania i pozostałe 1/4 szklanki oleju. Doprawić solą i pieprzem. Przecier zeskrobać do dużej miski, wymieszać z natką pietruszki, skórką cytrynową, sokiem z cytryny i 1/2 szklanki ciecierzycy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona