Cytryna i Oregano-przetarte pasztety z kurczaka
Cytryna i Oregano-przetarte kurczak Paillards jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki z cytryny, połówki piersi kurczaka, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paszteciki z kurczaka w sosie cytrynowo-maślanym, Oregano-Kolendra-Natarty Indyk, oraz Kurczak Oregano-Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połącz skórkę z cytryny i 6 kolejnych składników (przez mielony czosnek); równomiernie natrzyj obie strony kurczaka.
Umieść kurczaka na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 3 minuty z każdej strony lub aż kurczak zostanie gotowy.
Zdjąć z ognia. Wycisnąć 1 cytrynowy klin równomiernie na każdej połowie piersi kurczaka.
Natkę pietruszki posypać równomiernie kurczakiem.