Cytryna, czosnek i kolendra pieczone nadziewane pomidory
Cytryna, czosnek i kolendra pieczone nadziewane pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów befsztykowych, parmigiano-reggiano, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), Sos Pesto czosnkowo-kolendrowy z suszonymi pomidorami, oraz Krewetki czosnkowe w mleku kokosowym, pomidorach i kolendrze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
2
Do pieczonych nadziewanych pomidorów musisz zrobić 4 kubki pomidorowe z 2 pomidorów. Aby to zrobić, wyciąć bardzo cienki plasterek z obu końców każdego z 2 pomidorów, to jest stworzenie 4 płaskie dno. Następnie przeciąć każdy pomidor na pół na całym obwodzie. Powinieneś mieć 4 kształty kubków, używając cienko pokrojonej strony jako dolnej części kubków. Aby utworzyć jamę, użyj Gałki melonowej, aby usunąć nasiona i miąższ z szerokiej, mięsistej strony każdego kubka pomidorowego. Nie musisz być zbyt wybredny. Po prostu starasz się stworzyć wystarczająco dużo miejsca, aby pomieścić wypełnienie. Podczas nabierania należy uważać, aby nie przebić DNA kubków. Jeśli go przebicie, nie martw się, to nie jest koniec świata, po prostu iść do przodu. Doprawić wnętrze ubytków pomidorów solą i pieprzem. Zastrzegamy przyprawione kubki pomidorowe podczas wykonywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Melon
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
W małej misce połączyć ser ricotta, Skórka z cytryny, kolendra, pietruszka, czosnek, szalotki, Parmigiano i doprawić solą i pieprzem. Posmakuj mieszanki. To Twoja ostatnia szansa na dostosowanie przyprawy. Gdy będziesz zadowolony ze smaku, dodaj żółtko i dokładnie wymieszaj. Podziel nadzienie między 4 jamami kubka pomidorowego, wciskając je do jamy gumową szpatułką lub łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Srebrne Nonpareile
Parmigiano Reggiano
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do naczynia do pieczenia. Ułóż nadziewane pomidory w naczyniu, przenieś do gorącego piekarnika i piecz przez 15 do 17 minut. Farsz i pomidory powinny być w pełni ugotowane, a wierzch powinien być lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki