Jeśli masz w pobliżu 4 godziny i 45 minut aby spędzić w kuchni, cytrusowy Gin i Blood Orange Punch mogą być niesamowite bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten napój ma 127 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.24 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, prosecco, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Blood-Orange Punch, Blood Orange Punch, oraz Blood Orange Punch.
Instrukcje
1
Ostrożnie usuń skórkę z cytryn za pomocą obieraczki do warzyw, unikając białego pestki. Cienko pokroić skórkę z jednej cytryny i umieścić na patelni.
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
2
Dodaj 2 szklanki wody, imbir, morele i żurawiny, i zamrozić na 4 1/2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Ser Tallegio, Posiekany
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
W średniej misce umieścić skórki z pozostałych 5 cytryn i cukru. Mieszaj skórki i cukier razem za pomocą błotnika lub drewnianej łyżki, przetwarzając cukier w skórki, aby uwolnić ich oleje. Przykryć i pozostawić mieszaninę cukru w temperaturze pokojowej 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Do skórki dodać sok, mieszać aż cukier się rozpuści. Odcedzić skórkę przez sito do miski; wyrzucić Skórki. Wymieszać z ginem i likierem pomarańczowym; przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Pomarańczowy
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Gin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Unmold pierścień lodowy przez zanurzenie dolnej połowy patelni Bundt w kilku centymetrach ciepłej wody przez 5 do 10 sekund, aby poluzować; powtórz w razie potrzeby, aby zwolnić. Odwróć pierścień lodu do dużej miski lub dziurkacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Punch
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Wlać mieszaninę ginu na pierścień lodowy. Stopniowo dodawaj prosecco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosecco
Gin
Rozpryski Wermutu
7
Dekoruj rozmarynem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą