Jeśli masz w pobliżu 4 godziny i 45 minut aby spędzić w kuchni, cytrusowy Gin i Blood Orange Punch mogą być niesamowite bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten napój ma 127 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.24 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, prosecco, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Blood-Orange Punch, Blood Orange Punch, oraz Blood Orange Punch.
Instrukcje
1
Ostrożnie usuń skórkę z cytryn za pomocą obieraczki do warzyw, unikając białego pestki. Cienko pokroić skórkę z jednej cytryny i umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
2
Dodaj 2 szklanki wody, imbir, morele i żurawiny, i zamrozić na 4 1/2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
W średniej misce umieścić skórki z pozostałych 5 cytryn i cukru. Mieszaj skórki i cukier razem za pomocą błotnika lub drewnianej łyżki, przetwarzając cukier w skórki, aby uwolnić ich oleje. Przykryć i pozostawić mieszaninę cukru w temperaturze pokojowej 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-o
4
Do skórki dodać sok, mieszać aż cukier się rozpuści. Odcedzić skórkę przez sito do miski; wyrzucić Skórki. Wymieszać z ginem i likierem pomarańczowym; przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Pomarańczowy
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki Cytrynowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Gin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
5
Unmold pierścień lodowy przez zanurzenie dolnej połowy patelni Bundt w kilku centymetrach ciepłej wody przez 5 do 10 sekund, aby poluzować; powtórz w razie potrzeby, aby zwolnić. Odwróć pierścień lodu do dużej miski lub dziurkacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Punch
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-o
6
Wlać mieszaninę ginu na pierścień lodowy. Stopniowo dodawaj prosecco.