Cytrusowo-Rozmarynowa Zielona Fasola

Cytrusowo-Rozmarynowa Zielona Fasola
Cytrusowo-rozmarynowa fasola szparagowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, oliwę z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Cytrusowo-Orzechowa Fasola Szparagowa, Cytrusowa fasolka szparagowa z migdałami, oraz Fasolka szparagowa z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posyp świeżą zieloną fasolkę równomiernie 1/4 łyżeczki soli i umieść w koszyku na parze nad wrzącą wodą; przykryj i paruj 10 minut lub do chrupiącego przetargu. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Podsmażyć zieloną cebulę i rozmaryn w gorącym oleju w patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj fasolkę szparagową, pekan, skórkę cytryny i pozostałą 1/4 łyżeczki soli, mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn