Cytrusowo-Rozmarynowa Zielona Fasola

Cytrusowo-Rozmarynowa Zielona Fasola
Cytrusowo-rozmarynowa fasola szparagowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, oliwę z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Cytrusowo-Orzechowa Fasola Szparagowa, Cytrusowa fasolka szparagowa z migdałami, oraz Fasolka szparagowa z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posyp świeżą zieloną fasolkę równomiernie 1/4 łyżeczki soli i umieść w koszyku na parze nad wrzącą wodą; przykryj i paruj 10 minut lub do chrupiącego przetargu. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2
Podsmażyć zieloną cebulę i rozmaryn w gorącym oleju w patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj fasolkę szparagową, pekan, skórkę cytryny i pozostałą 1/4 łyżeczki soli, mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn