Cytrusowo-marynowany Gardłosz pomarańczowy z kukurydzianym smakiem
Marynowany w cytrusach Gardłosz pomarańczowy z kukurydzianym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.12 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, olej roślinny, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gardłosz Cytrusowy, Gardłosz Cytrusowy, oraz Gardłosz Atlantycki Marynowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść filety w naczyniu do pieczenia 13 x 9 x 2 cale.
Zalać marynatą cytrusową rybą. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut.
Usuń filety z marynaty, odrzucając marynatę. Filety zalać sprayem do gotowania.
Umieść filety na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni brojlerów. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwarte) 10 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania widelcem.
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej roślinny.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj czosnek, i saute 30 sekund.
Dodać kukurydzę i czerwoną paprykę; zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować, często mieszając, aż kukurydza będzie lekko miękka i zwęglona. Wymieszać z zieloną cebulą, solą i pieprzem. Mieszankę warzywną podzielić na 4 pojedyncze talerze obiadowe. Top każdy z filetem.