Cytrusowo-marynowany Gardłosz pomarańczowy z kukurydzianym smakiem

Cytrusowo-marynowany Gardłosz pomarańczowy z kukurydzianym smakiem
Marynowany w cytrusach Gardłosz pomarańczowy z kukurydzianym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.12 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, olej roślinny, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gardłosz Cytrusowy, Gardłosz Cytrusowy, oraz Gardłosz Atlantycki Marynowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść filety w naczyniu do pieczenia 13 x 9 x 2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Zalać marynatą cytrusową rybą. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Usuń filety z marynaty, odrzucając marynatę. Filety zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Umieść filety na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni brojlerów. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwarte) 10 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
7
Dodaj czosnek, i saute 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodać kukurydzę i czerwoną paprykę; zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować, często mieszając, aż kukurydza będzie lekko miękka i zwęglona. Wymieszać z zieloną cebulą, solą i pieprzem. Mieszankę warzywną podzielić na 4 pojedyncze talerze obiadowe. Top każdy z filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn