Cytrusowa marynowana czerwona cebula i Złote buraki Sałatka z zieloną fasolką
Cytrusowa marynowana czerwona cebula i Złote buraki Sałatka z zieloną fasolką jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka złotych buraków, oliwa z oliwek extravirgin, oliwa z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z buraczkami i szybko marynowanymi złotymi rodzynkami, Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą, oraz Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Buraki umieścić na środku blachy do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
4
Skropić 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż buraki będą miękkie. Całkowicie fajne. Buraki obrać i pokroić na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W dużej misce wymieszać buraki, cebulę, sok pomarańczowy, 1/2 szklanki soku z cytryny i 1 łyżeczkę soli. Przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia w średnim rondlu; dodać fasolkę szparagową. Gotować 3 protokół lub aż fasola są chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
9
Fasolę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego