Cytrusowa fasola szparagowa z orzeszkami pinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj cytrusową zieloną fasolkę z orzeszkami pinii. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Mieszanka pieprzu, szalotki, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrusowa Fasola Szparagowa Z Orzeszkami Pinii, Fasolka szparagowa z orzeszkami pinii, oraz Garlicky fasolka szparagowa z orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową gotować we wrzącej wodzie przez 2 minuty.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj szalotki; smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Dodać fasolkę szparagową; dobrze wymieszać.
Dodaj skórkę, sok, pieprz, i sól; smażyć 2 protokół. Łyżka na talerz; posypać orzechami.