Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers

Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers
Cynamonowy Tost Crunch ® French Toast Fingers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 228 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cynamonowe płatki tostowe, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, Tosty Cynamonowe Crunch Inkrustowane Tosty Francuskie, oraz Francuskie Paluszki Tostowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu ubij jajka, mleko i cynamon trzepaczką. W innym płytkim naczyniu umieść pokruszone płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Ciepła patelnia lub duża patelnia na średnim ogniu; stopić masło na patelni. Kawałki chleba zanurzać po kolei w mieszaninie jajecznej ,a następnie posmarować płatkami zbożowymi (w razie potrzeby naciskając rękami). Gotować na gorącej patelni o 4 protokół z każdej strony, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn