Cynamonowo-Kokosowy Bochenek

Cynamonowo-Kokosowy Bochenek
Bochenek cynamonowo-kokosowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 358 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mąki, soli, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Cynamonowy Bochenek Orzechowy, Bochenek Cynamonowy, oraz Bochenek Cynamonowy.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać razem kokos, brązowy cukier, i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zmierz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól do miski; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W misce do miksowania ubijamy jajka, aż się spienią. Ubić w oleju i cukrze. Zmiksować na kwaśną śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodać mieszaninę mąki i mieszać do połączenia. Umieść 1/2 ciasta na dnie natłuszczonej patelni bochenkowej o wymiarach 9 x 5 x 3 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Posypać 1/2 mieszanki cynamonu na ciasto. Top z pozostałym cieście przez wprowadzenie dabs tu i tam.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
6
Pozostałą mieszaninę cynamonu posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
7
Przetnij ciasto nożem, aby uzyskać wirujący, marmurkowy efekt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę. Po Bochenek stoi przez 10 minut, wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn