Cynamonowo-czekoladowe ciasteczka z czekoladowym Ganache

Cynamonowo-czekoladowe ciasteczka z czekoladowym Ganache
Przepis cynamonowo-czekoladowe Brownies z czekoladowym Ganache może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mało kto lubi ten deser. Jeśli masz mąkę uniwersalną, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Cynamonowo-czekoladowe ciasteczka z czekoladowym Ganache, Masło orzechowe czekoladowe Chunk Brownies z czekoladowym Ganache, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Obficie masło 8x8x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia; pył z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 3 składniki wymieszać w małej misce. Czekoladę i masło wymieszać w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie, aż stopią się i będą gładkie. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Niech czekolada stanąć nad wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
4
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i cukier w dużej misce, aż mieszanina zgęstnieje i spada w miękkiej wstążce, gdy unoszą się ubijacze, o 5 minut. Beat in vanilla. Wymieszać mieszaninę mąki w 2 dodatkach, dobrze mieszając po każdym. Stopniowo dodawać ciepłą czekoladę do mieszaniny jaj, ubijając aż do połączenia. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Wszystkie składniki ubić w małym rondlu na średnim ogniu do rozpuszczenia i wygładzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Na patelni polewamy równomiernie ciastka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Chill brownies aż ganache jest ustawiony, około 2 godzin.
4
Pokrój na 16 kwadratów. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Cover; chill.
5
Podawać w temperaturze pokojowej.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn