Cynamonowo-czekoladowe ciasteczka z czekoladowym Ganache
Przepis cynamonowo-czekoladowe Brownies z czekoladowym Ganache może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mało kto lubi ten deser. Jeśli masz mąkę uniwersalną, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Cynamonowo-czekoladowe ciasteczka z czekoladowym Ganache, Masło orzechowe czekoladowe Chunk Brownies z czekoladowym Ganache, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Obficie masło 8x8x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia; pył z mąką.
Pierwsze 3 składniki wymieszać w małej misce. Czekoladę i masło wymieszać w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie, aż stopią się i będą gładkie. Wyłącz ogrzewanie.
Niech czekolada stanąć nad wodą.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i cukier w dużej misce, aż mieszanina zgęstnieje i spada w miękkiej wstążce, gdy unoszą się ubijacze, o 5 minut. Beat in vanilla. Wymieszać mieszaninę mąki w 2 dodatkach, dobrze mieszając po każdym. Stopniowo dodawać ciepłą czekoladę do mieszaniny jaj, ubijając aż do połączenia. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Wszystkie składniki ubić w małym rondlu na średnim ogniu do rozpuszczenia i wygładzenia.
Na patelni polewamy równomiernie ciastka.
Chill brownies aż ganache jest ustawiony, około 2 godzin.
Pokrój na 16 kwadratów. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Cover; chill.
Podawać w temperaturze pokojowej.)