Cynamonowe Kłody
Cynamonowe kłody mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, twarogu, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Kłody Kiełbasek, Mocha Logs, oraz Kłody Ajerkoniaku.
Instrukcje
Przyciąć skórki z kromek chleba.
Zwiń plastry do grubości 1/4 cala.
Ubić serek, białko jaja i cukier puder na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej kromki chleba.
W płytkim naczyniu wymieszaj granulowany cukier i cynamon. Dip dzienniki w roztopionym maśle, i roll w mieszaninie cukru.
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Piec dzienniki w 350 przez 15 minut.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Uwaga: użyliśmy Pepperidge Farm bardzo cienki krojony biały chleb.