Cynamonowe Bułeczki Latte
Cinnamon Latte Rolls wymaga około 3 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, brązowego cukru, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, Cinnamon Latte, oraz Karmelowe Cynamonowe Latte.
Instrukcje
Wyjmij ciasto z pojemników, złóż każdą rolkę ciasta na pół i zawiń luźno folią.
Umieść owinięte ciasto w lodówce i pozostaw na co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj 2 (8-calowe) patelnie do ciast.
W małej misce połącz brązowy cukier, cynamon i kawę rozpuszczalną. Odstawić. Na lekko posmarowanej mąką powierzchni ułożyć 1 kawałek złożonego ciasta na drugim kawałku ciasta i spłaszczyć.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 8 na 14 cali.
Zmiękczone masło rozprowadzić na powierzchni ciasta i posypać mieszanką cukier-cynamon-kawa. Zaczynając od długiej krawędzi, rozwałkuj ciasto jak galaretkę.
Pokroić na 12 kawałków i podzielić na 2 przygotowane Patelnie.
Piec 25 do 30 minut, aż złoty kolor. Pozostawić do ostygnięcia 10 minut przed rozłożeniem lukrem.
Do lukru: w średniej misce z ręcznym mikserem ubić zmiękczone masło i przesiać cukier puder, dodając cukier po 1 szklance na raz. Beat until light and fluffy.
Dodać pozostałe składniki i ubić do połączenia.
Rozłóż lub mżej na schłodzonych rolkach.