Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać cynamonowe batony figowe z pomarańczowym lukrem maślanym spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, płatki owsiane, figi mission i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bita Cynamonowa Polewa Maślana, Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym, oraz Ciasto bananowe z lukrem cynamonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 1-ćwiartkowym gotuj składniki nadzienia na średnim ogniu, często mieszając, aż figi będą miękkie i większość płynu zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Figi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; ostudzić 5 do 10 minut.
3
Wlać mieszankę fig do robota kuchennego. Przykryć; przetworzyć, używając szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż figi zostaną puree; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Figi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Piekarnik rozgrzać do 177°. Smarować 8-calową kwadratową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W dużej misce, połączyć składniki crust z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż crumbly. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Patelnia
5
Piec 25 do 30 minut lub do środka jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Rozłóż nadzienie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec 6 do 10 minut dłużej lub tylko do zestawów napełniania. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
W średniej misce, beat 3 łyżki masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać cukier puder. Beat na niskiej prędkości, dodając mleko, 1 łyżeczka na raz, aż mieszanina jest gładka i pożądanej konsystencji rozprzestrzeniania. Wymieszać ze skórką pomarańczową. Ostrożnie rozprowadzić na schłodzonych prętach.