Cynamonowa Szarlotka z rodzynkami i polewą Okruchową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj cynamonowego szarlotki z rodzynkami i okruchami. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka wody lodowej, ekstrakt z wanilii, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cynamonowa Szarlotka Z Rodzynkami I Polewą Okruchową, Muffinki jabłkowo-cynamonowe z polewą Okruchową, oraz Muffinki z cukinii z polewą cynamonowo-Okruchową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodać masło; pulsować, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Wymieszać 1/4 szklanki wody z lodem i octu w małej misce; dodać do procesora i impuls, aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli mieszanina jest sucha. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce. Lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozwałkować ciasto na mąki powierzchni roboczej do 13-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Przenieś do szklanego talerza o średnicy 9 cali. Krawędzie Fold pod i zaciskane, tworząc boki skorupy 1/4 cala powyżej krawędzi naczynia pie. Zamrozić skórkę 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, skórkę cytryny i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać plasterki jabłka, rodzynki, i wanilia; wrzucić, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Posypać polewą równomiernie na gorącym cieście. Kontynuuj piec ciasto, aż jabłka będą miękkie i polewa jest rumiane i chrupiące, tenting ciasto z arkuszem folii, jeśli brązowieje zbyt szybko, o 50 protokół. Fajne ciasto na stojaku co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej.