Cynamon Rodzynkowo-Orzechowy Toffi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj cynamonowego toffi z rodzynkami i orzechami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1259 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz prażone orzechy, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cynamon rodzynki angielski chleb Muffin z cukrem cynamonowym masło, Cynamonowy Dip Sernikowy Toffi, oraz Nocne Toffi Cynamonowe Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz orzechy, wanilię, cynamon i goździki w misce. Lekko posmarować blachą do pieczenia.
Podgrzać cukier w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż po prostu zacznie się topić. Gotować, wirując patelnię, ale nie mieszając, aż większość cukru stopi się, o 10 protokół.
Dodać masło i gotować, wirując patelnię, aż mieszanina jest głęboki bursztyn i termometr cukierki rejestruje 300 stopni F, o 7 Więcej minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać mieszaninę orzechów, a następnie rodzynki.
Wlać na przygotowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić gumową szpatułką.
Ostudzić całkowicie, a następnie rozbić na kawałki.