Cynamon Jabłko Berry Crisp
Cynamon Jabłko Berry Crisp jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mąki, orzechy włoskie, żurawina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cynamon Berry Crisp Jogurt Parfait, Gingered Apple-Berry Crisp, oraz Double Berry Apple Crisp.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. w dużej misce wymieszaj jabłka, żurawinę, cynamon i sok z cytryny. Łyżka do ungreased 11x7-lub 12x8-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W dużej misce, wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem lodów z widelcem, aż crumbly.
Posypać mieszaniną owoców.
Piec 35 do 40 minut lub aż jabłka będą miękkie, soki są bąbelkowe i polewa jest złoty brąz.
Podawać na ciepło z lodami.